

# Week 6

Observe session, co-lead session, lead session

Indirect client contact (i.e., session planning, projects, documentation, session set-up/clean-up)

\*\*MT-BC Observe\*\*

	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
Start/end time	9:30am – 6pm	9:00am – 5:30pm	9:00am-5:30pm	9:30am-6pm	9:00am-5:30pm
9:00 AM		Indirect client contact	Indirect client contact		Indirect client contact
9:30 AM	Indirect client contact		Travel	In-direct client contact	
10:00 AM	Indirect client contact	Individual in-person session,	Off-campus group session,		
10:30 AM		developmental/psychiatric (45 min)	geriatric (45min)		
		Indirect client contact	Travel		
11:00 AM	Individual in-person session,		Indirect client contact		Staff meeting
11:30 AM	developmental/psychiatric (45 min)				
	Session debrief with supervisor				
	Indirect client contact				
12:00 PM	Lunch (30 min)	Lunch (30 min)	Lunch (30 minutes)	Lunch (30 minutes)	Lunch (30 minutes)
12:30 PM	Indirect client contact	Indirect client contact	Indirect client contact	Travel	Indirect client contact
1:00 PM		Individual online session,		Off-campus group	
		Neurologic (45 min)		session, geriatric	
1:30 PM		Session debrief with		(45min)	
		supervisor		Travel	
2:00 PM	Group in-person session,	Indirect client contact	Group in-person session,	Indirect client contact	Supervision
	Developmental/psychiatric (45	Individual in-person session,	developmental/psychiatric		
	min)	developmental/psychiatric (30 min)	(45 min)		
2:30 PM		Session debrief with			
		supervisor			
	Session debrief with supervisor	Indirect client contact	Session debrief with		
			supervisor		



3:00 PM	Indirect client contact		Indirect client contact		Indirect client contact
3:30 PM					
4:00 PM					
4:30 PM					Individual in-person
					session,
					developmental/psychiatric
					(30min)
5:00 PM	Individual in-person session,			Off-campus group	Session debrief with
	developmental (30 min)			session, psychiatric (45	supervisor
				min.)	Clean clinic
5:30 PM	Session debrief with supervisor				
	End of the day clean-up	End of the day clean-up	End of the day clean-up		
				Session debrief with	
				supervisor	
6:00 PM					



# Week 13

Observe session, co-lead session, lead session

Indirect client contact (i.e., session planning, projects, documentation, session set-up/clean-up)

\*\*MT-BC Observe\*\*

	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
Start/end time	9:00am – 6:00pm	9:30am – 5:30pm	9:30am – 6pm	9:00am – 5:30pm	9:00am – 5:30pm
9:00 AM	**Off-campus group	In-direct client contact	In-direct client contact	In-direct client contact	In-direct client contact
9:30 AM	session, developmental				Individual in-person
	(two 30 min sessions)**				session,
					geriatric/neurologic (30
					min.)
10:00 AM	Travel	Individual in-person session,	**Individual in-person	Individual in-person	Session debrief with
		developmental (45 min.)	session,	session, developmental	supervisor
			developmental/psychiatric	(45 min.)	
10:30 AM	In-direct client contact		(45 min.)**		In-direct client contact
		Session debrief with	Session debrief with		
		supervisor	supervisor		
		Indirect client contact	In-direct client contact		
11:00 AM				Session debrief with	Staff meeting (1hour)
				supervisor	
				In-direct client contact	
11:30 AM					
12:00 PM	Travel	Lunch (30 minutes)	Lunch (30 minutes)	Lunch (30 minutes)	Lunch (30 minutes)
12:30 PM	Lunch (30 minutes)	In-direct client contact	Travel	In-direct client contact	In-direct client contact
1:00 PM	Meeting with co-	**Individual online session,	In-direct client contact	Group in-person	Supervision (1 hour)
	intern/supervisor	neurologic (45 min)**		session, geriatric (45	
1:30 PM	In-direct client contact			min.)	In-direct client contact
2:00 PM		Session debrief with	Travel	In-direct client contact	Cleaning clinic
		supervisor			
		In-direct client contact			
2:30 PM			In-direct client contact		
3:00 PM					In-direct client contact



3:30 PM			**Group in-person session, developmental/psychiatric (45 min.)**		
4:00 PM			Session debrief with supervisor		
			In-direct client contact		
4:30 PM					Individual in-person session, developmental (30 min.)
5:00 PM	**Individual in-person		Individual in-person session,		Session debrief with
	session, developmental		developmental/neurologic		supervisor
	(30 min)**		(30min)		Clean the clinic
		End of the day clean-up		End of the day clean-up	
5:30 PM	Session debrief with		Session debrief with		
	supervisor		supervisor		
	End of the day clean-up		End of the day clean-up		
6:00 PM					



# Week 22

Observe session, co-lead session, lead session

Indirect client contact (i.e., session planning, projects, documentation, session set-up/clean-up)

\*\*MT-BC Observe\*\*

	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
Start/End	9 am to 5:30pm	9:30 am to 6:00pm	9:30 am to 6:00pm	9:00 am to 5:30pm	9:00 am to 5:30pm
Time					
9:00 AM	Indirect client contact	Indirect client contact	Indirect client contact	Indirect client contact	Indirect client contact
9:30 AM					
10:00 AM	**Individual in-person	**Individual in-person		Individual in-person	
	session, developmental (45	session, developmental (45		session,	**Individual in-person
	min)**	min)**		developmental (45	session, developmental
				min)	(30 min)**
10:30 AM	Session debrief with			Indirect client contact	
	supervisor	Session debrief with			Session debrief with
		supervisor			supervisor
	Indirect client contact	Indirect client contact			
11:00 AM					Staff meeting (1 hour)
11:30 AM			Lunch (30 minutes)		
12:00 PM	Lunch (30 minutes)	Lunch (30 minutes)	Travel	Lunch (30 minutes)	Lunch (30 minutes)
12:30 PM	Indirect client contact	Indirect client contact	**Off-campus group session,	Indirect client contact	Indirect client contact
1:00 PM	Meeting with co-intern	In-service presentation	neurologic (45 minutes)**	**Group in-person	
				session, geriatric (45	
				min)**	
1:30 PM	Indirect client contact		Travel	Session debrief with	
				supervisor	
2:00 PM		Indirect client contact	Indirect client contact	Indirect client contact	Supervision (1hour)
2:30 PM					Indirect client contact
3:00 PM					
3:30 PM				Travel	
3.30 PIVI				l liavei	



4:00 PM	**Individual in-person session, psychiatric (45 min)**	**Individual in-person, session, developmental (30 min)**		**Off-campus group session, psychiatric (60 min)**	Cleaning clinic
4:30 PM				Travel	
		Session debrief with supervsior			
	Session debrief with supervisor	Indirect client contact			
5:00 PM	Indirect client contact	**Individual in-person session, developmental (30	**Individual in-person session, developmental (30	Indirect client contact	
	End of day clean-up	min)**	min)**	End-of day clean up	
5:30 PM		Session debrief with supervisor End of day clean-up	Session debrief with supervisor End-of day clean-up		
6:00 PM		Lift of day clean-up	Lilu-oi day cleaii-up		